Top 5 SHAORMA din Timișoara

0
4969

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou episod! Astăzi, având în vedere că mulți dintre voi mi-au cerut să încerc și shaorma, m-am decis să fac un top.

Zis și făcut, la prima oră am luat orașul la pas și am mers la cele mai cunoscute shaormerii din Timișoara pentru a face marele top. Am ales să încerc câte o shaorma mică din pui de la următoarele locații: Beirut, Falafel, Falafel King și 100%. La fiecare shaormerie comanda a durat între 5 și 15 minute, deci la acest aspect nu avem ce să comentăm. În schimb la modul de ambalare cel mai mult m-au surprins cei de la Beirut si Falafel King, care au fost mult mai atenți iar la partea de rulare a shaormei au dat clasă.

Prețurile

Cea mai ieftină shaorma am găsit-o la Beirut(17 lei) iar cea mai scumpă a fost la Falafel King și 100%.

Gustul

După mine, shaorma este un preparat pe cât de simplu, atât de greu de făcut. Cea mai echilibrată și gustoasă a fost cea de la Falafel King. Da, ai citit bine, cel mai mult m-a impresionat aceasta deoarece carnea a fost condimentată oriental și s-a simțit asta, așa că a primit locul 1. Locul secund a fost câștigat de către cea de la Beirut, mi s-a părut cea mai simplă și sănătoasă shaorma, plus că cei de acolo chiar țin cont de gramaj. Pe locul 3 a fost cea de la Falafel, pot spune că a fost o shaorma cinstită care-și merită locul și care trebuie încercată măcar o dată pe lună. Pe locul 4 a venit cea de la 100℅, care a fost înnecată la propriu în sos, iar acest lucru a cam acaparat gustul. Pe ultimul loc a venit cea de la Antalya, care nu m-a impresionat deloc, dar mai mult o să descoperiți în cel mai nou clip de pe canal.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🟢 SITE: Libanez Food Beirut – Restaurant in Timișoara https://libanez-food-beirut.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral
🟡 ADRESĂ: Piata Victoriei Nr. 2, Timisoara 300006 Romania

#Restaurant #shaorma #timisoara #romania #food
#bucuresti
PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239