TOP 5 SUSHI din Timisoara

0
569

🍽 Ziua bună dragilor și bine v-am găsit la un nou top pe canal! Astăzi m-am decis să căutăm cel mai bun sushi din Timișoara, așa că să trecem la treabă!

Sushi-ul

Sushi  este un preparat servit cu orez oțetit sau acrit , combinat cu diverse alte ingrediente. Principalul ingredient este orezul (acrit cu oțet) combinat cu diferite alimente, gătite sau în stare crudă, cel mai adesea pește crud, cu alte ingrediente.

Prima locație în care mergem se află în Shopping City, Wasabi se numește, iar de aici am ales o rolă California. Am zis să mergem pe această rolă deoarece se găsește cam peste tot. Rola aceasta a fost bună la gust, doar că singura problemă după mine a fost orezul (mi s-a părut fără gust). Următoarea locație a fost SushiYa, unde am găsit un sushi excelent din orice punct de vedere, la un preț foarte bun. Următoarele locații în care am fost sunt Raku, RyoSushi și Shizen Sushi Bar, dar cel mai tare m-a impresionat RyoSushi. Aici pot spune că găsești cel mai frumos loc unde poți încerca un sushi excelent, plus multe alte preparate, inclusiv desert care pur și simplu m-a cucerit!

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

#Restaurant #sushi #timisoara
#romania #review #food #bucharest #foodreviewPE NOI NE GĂSIȚI AICI:

https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239