Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului revine în România

0
388

Doi vestitori ai sărbătorilor de iarnă avem noi în România: camioanele de Coca-Cola cu luminiţe şi berea Tuborg Christmas Brew. Ea revine în 2023, cu toată emoţia specifică sărbătorilor de iarnă.

Aceasta este singura bere din România în ediţie limitată dedicată sărbătorilor de iarnă. Are o reţetă specială şi un design consacrat şi este mai tare şi mai aromată decât o bere blondă Tuborg clasică. Avem de-a face cu o bere brun-roşcată, cu o aromă distinctă de lemn-dulce, produsă din apă, hamei şi 3 tipuri de malţ.

Are 5.6% conţinut de alcool, ceea ce e multişor pentru o bere, deci simţi că bei ceva cu personalitate. În acest an berea beneficiază de o campanie extinsă de promovare, pe TV, pe radio şi digital. Include şi un sport publicitar nou şi un parteneriat cu Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Ea va da voce nouă sărbătorilor de iarnă alatuir de Tuborg Christmas Brew şi vom auzi celebrul jingle al reclamei reinterpretat în stilul său.

Berea Tuborg Christmas Brew este disponibilă pe piaţă la sticle de 0.33 litri, dar şi într-un pachet special de 4 sticle.