McDonald’s anunţă o nouă campanie de strângere de donaţii McHappy Day

0
567

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald şi McDonald’s au anunţat demararea unei noi campanii de strângere de donaţii McHappy Day. De 25 de ani Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald şi McDonald’s oferă sprijin familiilor din România care au copii spitalizaţi.

În 2023 organizează o nouă ediţie a campaniei de strângere de donaţii McHappy Day. Apare cu mesajul „Donaţia ta susţine optimismul micilor pacienţi”. Scopul campaniei este de a sprijini RMHC în misiunea sa de a ţine familiile împreună şi de a fi un suport real pentru spitalele de pediatrie din ţară. Fondurile colectate în cadrul McHappy Day vor fi redirecţionate de către Fundaţie spre mai multe secţii de pediatrie, pentru a fi dotate cu echipamente medicale.

E vorba despre paturi ATI, paturi de salon pentru copii şi un însoţitor, necesare îngrijirii medicale de calitate. Campania se desfăşoară între 20 şi 26 noiembrie 2023, în toate restaurantele McDonald’s din ţară. Astfel, pentru fiecare Happy Meal achiziţionat de către clienţi, lanţul de restaurante va dona 1 leu fundaţiei.

Clienţii pot achiziţiona jucăria de pluş Veveriţa Rin, disponibilă la preţul de 44 de lei, în orice restaurant. Fondurile încasate din vânzarea sa vor fi donate Fundaţiei.

Puteţi de asemenea dona în numerar sau cu card bancar la casele de marcat McDonald’s sau folosind cutiile speciale amplasate în restaurante. Puteţi şi trimite un mesaj cu textul FAMILIE la 8845, activând o donaţie lunară de 2 euro sau puteţi dona aici.