Tuborg lansează o bere rece ca gheața pentru vară: Tuborg ICE în ediție limitată

0
409

Tuborg întâmpină miezul verii și începutul festivalurilor de vară cu o nouă bere, Tuborg ICE, filtrată la minus 1 grad Celsius. Cu un conținut de alcool de 4.2%, aceasta este o băutură fresh, cu savoare naturală, plină de aromă de hamei.

Tuborg ICE, în ediție limitată, oferă o răcorire continuă, potrivită pentru consumatorul clasic de bere Tuborg lager, dar și pentru tinerii care vor să încerce produse noi și surprinzătoare. Este un produs modern, ideal pentru sezonul cald, cu o rețetă unică și o metodă de filtrare la temperatură scăzută, care păstrează astfel aroma și gustul autentic al berii.

Imaginea produsului sugerează senzația de prospețime și răcorire, iar eticheta vine cu un mix cromatic atractiv, estival, cool și tineresc. Există și un slogan pentru noul produs, „ICE Your World, Why Not!”, iar Tuborg invită consumatorul într-o nouă călătorie senzorială, gândită să aducă un plus de savoare și răcorire în cele mai toride zile de vară.

Veți găsi berea la sticle de 330 ml, iar ambalajul are un design clasic Tuborg, ușor de recunoscut. Aspectul transparent al sticlei inspiră claritate și calitate premium, oferind ocazii de consum variate, de la răcorire în zile toride de vară la petreceri, picnicuri și ocazii speciale.