Tuborg România dă premii mari la campania din această vară: apartamente, automobile Mercedes şi altele

0
684

Tuborg România îşi recompensează fanii cu o serie de premii atractive, în cadrul celei mai mari campanii promoţionale pe care a organizat-o până acum. Campania naţională Tuborg aduce cele mai valoroase premii din segmentul berii şi ele includ şi apartamente în Bucureşti. Aflaţi mai jos cum le puteţi câştiga.

Valoarea totală a premiilor din campanie ajunge la peste 2 milioane de lei. Cele mai mari premii sunt cele 2 apartamente în Bucureşti şi cele 3 maşini Mercedes Benz A-Class. Nu sunt de lepădat nici cele 12 drone, 12 ceasuri smart sau cele 60.000 de pachete a câte 4 doze de bere Tuborg. Brandul de bere a decis să ofere aceste premii generoase după 2 ani dificili, de pandemie şi război, pentru a fi aproape de fanii săi din România.

Până acum un apartament şi 2 maşini şi-au găsit deja câştigătorii în Târgu Jiu, Bucureşti şi Timişoara.

Cum participaţi

Dacă doriţi să participaţi la campania promoţională a verii, tot ce trebuie să faceţi este să cumpăraţi un produs marca Tubord până pe 30 septembrie şi să înscrieţi codul de sub cheiţa/capac pe www.tuborg.ro sau prin SMS la 1878.

În vara lui 2022 Tuborg România a lansat şi un nou produs, Carlsberg LUMA, o bere blondă fabricată printr-o metodă inovatoare. E vorba despre Dry-Hopping, care implică adăugarea hameiurilor în berea proaspătă, prin infuzarea la rece, după fermentare, pentru a obţine o aromă perfectă. Între timp Skol continuă campania lansată în 2021, sub sloganul „Răcoreşte Bărbatul”, avându-i ca ambasadori pe Mihai Bobonete şi Mihai Rait.