Uber Eats lansează opţiunea pickup în România; Scapi de taxa de livrare astfel

2
621

Uber Eats a introdus din această săptămână o nouă opţiune în aplicaţia sa, cea de Pickup, care îţi permite să scapi de taxele de livrare. Astfel, dacă alegeţi Pickup veţi putea ridica chiar voi comanda de la restaurant, în loc să aşteptaţi livrarea.

Opţiunea tocmai a debutat în România şi aflăm că Bucureştiul este printre oraşele pilot din Europa Centrală şi de Est unde este testat sistemul. În acest program pilot se află peste 300 de restaurante locale, printre care şi Atelierul de Tarte, Caru’ cu Bere, Gyros Thessaloniki sau Oro Toro. Cine alege Pickup poate economisi taxa de 7.5 lei, plătită la fiecare livrare.

Veţi putea şi să ridicaţi mâncarea mai uşor dacă aveţi în drum restaurantul şi vă sincronizaţi cu pregătirea sa. Nu e vorba doar de un prânz copios sau o gustare aici, pentru că puteţi pregăti pentru ridicare şi o comandă de cafea to go. În Europa opţiunea se mai găseşte şi în Paris, Londra, Stockholm şi Varşovia. Opţiunea Pickup debuta în Statele Unite la începutul anului şi a ajuns la peste 1000 de restaurante americane.

În aplicaţia Uber Eats vei găsi opţiunea lângă cea de livrare, în zona de sus a interfeţei. Uber Eats debuta în ţara noastră în 2018 şi are peste 700 de restaurante partenere în acest moment. Durata medie de livrare a unei comenzi în Bucureşti este de 36 de minute.