Uber Eats primeşte o opţiune de rezervare a meselor la restaurant: Dine In

0
1065

După ce Uber Eats a fost integrat în Uber, sau cel puţin aşa afirmau zvonurile, acum aflăm că serviciul de livrare de mâncare este extins cu o funcţie nouă. Se numeşte Dine In şi va permite să comandaţi/rezervaţi preparatele pe care le doriţi direct pentru consumul în restaurant.

Opţiunea cea nouă este activă în câteva oraşe din SUA şi vă permite să comandaţi ceea ce vreţi să consumaţi înainte să intraţi pe uşa restaurantului. Avantajul? Economisiţi timp şi taxele de livrare Uber Eats. Dine In vrea să aducă Uber Eats în restaurantele care nu erau în reţeaua sa de livrări şi să desfiinţeze timpii lungi de aşteptare din restaurant.

Ce e drept acei timpi nu apar dacă locaţia are destul personal şi bucătăria se mişcă bine. Unii vor spune şi că are farmec aşteptarea, frunzărirea meniului, conversaţiile de dinainte de venirea mâncării… Deocamdată funcţia cea nouă este disponibilă în Austin, Dallas, Phoenix şi San Diego. Problea e că am putea vedea chelnerii pierzând din bacşiş, pentru că servirea nu mai poate fi evaluată la potenţialul real.

Bacşişul lăsat din aplicaţie ajunge totuşi în proporţie de 100% la restaurant. Cei de la Techcrunch au încercat opţiunea la câteva restaurante şi au descoperit că preparatele sunt un pic mai scumpe decât la o cină normală în restaurant. Aşa face profit Uber Eats până la urmă. În noul tab al aplicaţiei, cel Dine-In veţi vedea cât durează ca mâncarea să fie gata, distanţa faţă de restaurant, preţul şi rating-ul restaurantului.

Veţi primi şi notificări, pe măsură ce mâncarea e pregătită. Din ce am înţeles Uber Eats îţi va facilita şi sosirea la timp la restaurant, găsindu-ţi un Uber în timp util. Practic Uber Eats vrea să ia o felie din piaţa aplicaţiilor şi serviciilor de rezervare de mese, concurând cu OpenTable, Resy sau Yelp.