Un restaurant american a creat „morcovul din carne”; Acesta este Marrot de la Arby’s

0
1006

Una dintre francizele cele mai apreciate de americani, Arby’s a creat un Frankenstein al mâncărurilor. E vorba despre un „morcov din carne”, cunoscut şi Megetable sau Marrot. Este un răspuns comic la toate acele imitaţii de chiftele de burgeri şi chiar pui prăjit din plante.

În mod inedit acest morcov are atât lookul, cât şi gustul legumei originale. Arby’s se laudă totuşi cu faptul că include peste 30 de grame de proteine şi peste 70% din cantitatea zilnic recomandată de vitamina A. Cei de la Insider.com au avut şansa să guste preparatul înainte de lansare şi au fost şocaţi cât de mult seamănă cu leguma preferată a lui Bugs Bunny.

Acest Marrot ar putea debuta în toate restaurantele Arby’s din State. Franciza nu e străină de experimente, având în meniu şi vânăt, inclusiv raţă şi elan, plus sandvişuri cu cantităţi industriale de carne. De această dată au luat trendul vegan şi l-au pus în antiteză cu unul carnivor. Conceptul vine de la Neville Craw, director de brand Arby, dar şi sous chef-ul Thomas Kippelen.

Singura diferenţă între acest preparat şi un morcov real este lipsa texturii crocante. În schimb avem un fel de glazură lucioasă şi un interior fraged din piept de curcan, frecat cu sare, mirodenii. Aveţi şi un video de making of mai jos. Trebuie spus că pe lângă trendul vegan, este la modă şi dieta carnivoră, care l-a scăpat spre exemplu pe profesorul universitar Jordan Peterson de multe afecţiuni.