Universum Events lansează serviciul de livrare de mâncare Good-Food.ro, cu siguranţă sporită

0
1434

Trăim într-o perioadă a reprofilării în contextul Covid-19 şi tot mai multe magazine, restaurante, baruri încep să îşi deschidă servicii de livrare la domiciliu. Cea mai nouă iniţiativă de gen le aparţine celor de la Universum Events, care au inaugurat un serviciu de livrare de mâncare numit Good-Food.ro. Avem detalii despre el în articol.

În general Universum se ocupă cu organizarea de eveimente, dar de această dată a creat un soi de abonament pentru mâncare livrată în siguranţă. Compania lucrează împreună cu Lagoo Snagov, unde îşi ţinea evenimentele Universum pentru a pune la dispoziţie preparatele. Rezultatul va fi un abonament economic de mâncare livrată în condiţii sigure. E destinat celor care lucrează de acasă şi sunt în auto izolare la domiciliu, dar şi pentru cei în vârstă care nu se pot deplasa în această perioadă.

Serviciul aduce mâncarea proaspăt gătită la domiciliu de luni până vineri şi meniurile sunt împărţite în 3 tipuri de abonamente, cu câte 2 mese zilnice: prânzul şi cina. Meniul Standard e cel adresat publicului general, dar există şi unul Vegetarian şi unul Gourmet, pentru cei care doresc preparate mai cu ştaif, mai apropiate de experienţa de la restaurant. Universum şi partenerul său se ocupă de întregul proces, de la aprovizionarea cu ingrediente, la gătit, ambalat şi livrare.

Preparatele se livrează reci, ambalate în carsolete speciale pentru a putea fi încălzite ulterior. Livrarea nu implică contact uman şi Good-Food.ro garantează că meniurile vor sosi până la ora 12:30. Plata se face cu cardul. Fiecare persoană din distribuţie va fi verificată la 3 ore pentru simptome Covid-19. Deocamdată acest serviciu poate prelua până la 1000 de abonamente pe săptămână, dar ulterior s-ar putea extinde. Livrările acoperă Bucureştiul şi zonele limitografe, iar meniul Standard costă 45 de lei pe zi. Pe săptămână va costa 225 de lei, de luni până vineri.

Meniul Vegetarian este 45 lei, iar cel Gourmet 55 lei. Printre preparate se numără supă de dovleac cu şuncă de Parma, muşchiuleţ de porc în crustă de verdeţuri, saramură de somn sau mousse cu fructe de pădure. Veţi primi şi gulaş de berbecuţ cu mentă dacă optaţi pentru Gourmet sau somon marinat cu sfeclă roşie şi salsa de ardei verde.