Burger King te învaţă cum să faci un Whopper „de carantină”; Iată ingredientele legendarului său burger

2
2278

Burger King continuă să rămână cea mai virală companie din 2020 (alte virale aici şi aici), iar cea mai nouă găselniţă a sa de PR este să te înveţe să faci legendarul sandviş Whopper acasă. Proiectul se numeşte „Whopper de Carantină” şi este o creaţie a agenţiei franceze Buzzman.

E drept că poţi să îţi comanzi acasă Burger King, mai ales că spre final de martie restaurantul BK din Mega Mall Bucureşti a intrat în Uber Eats. Cine nu apucă totuşi să prindă destui Whopperi, îi poate realiza acasă, urmând reţeta propusă chiar de către BK. În prima imagine promoţională descoperim ingrediente găsite la orice magazin mare din Franţa pentru a pregăti un Whopper. E vorba despre castraveţi muraţi Cornichon, felii de ceapă şi chifle Harry’s Le Moment.

În ecuaţie intră şi ketchup Heinz şi carne de vită de calitate Charal, aromată cu ierburi. Avem şi un sos speical de maioneză, frunze de salată şi roşii. Agenţia Buzzman a creat postere similare pentru specialităţile Big Fish şi Steakhouse Burger. Primul include crochete de pui şi un sos special Heinz de burger, dar şi un caşcaval special pentru sandwichuri de gen. Niciodată nu am fost fanul combinaţiei peşte + brânză, dar treacă de la mine. Un Steakhouse Burger se pregăteşte cu sos barbecue, carne de vită de cea mai bună calitate, inele de ceapă, cheddar şi bacon afumat, plus maioneză.

Lumea a început deja să dea replici postarii BK de pe Twitter, propunând propriile reinterpretări de sandvişuri Whopper cu ce au găsit în magazine. Aşteptam răspunsul McDonald’s şi eventual să aflăm când ajunge sosul Big Mac la noi în magazine.