Vibes 19 este un nou Steakhouse tex-mex care debutează în Bucureşti

0
1358

Numărul restaurantelor cu specific american în stil “Steakhouse” este în creştere pe piaţa locală, mai ales în Bucureşti. Urmând acest trend, dar “with a twist” debutează şi Vibes 19 – Steakhouse Tex-Mex, care va fi inaugurat în această săptămână.

Vibes 19 se află în zona Centrului Vechi al Bucureştiului, pe Strada Franceză la numărul 2-4, lângă Muzeul de Istorie. Acesta este un steakhouse, cu specific tex-mex, care pe lângă steak-uri clasice include şi specialităţi precum burgeri cu trufe, Camarones al Mojo de Ajo sau Quinoa Bowl. Restaurantul pune la dispoziţie 30 de locuri la interior şi 40 de locuri pe terasă, fiind amenajat în stil urban-industrial, cu îmbinări între lemn şi metal.

Designul aminteşte de New York-ul anilor 1900, iar amenajarea a fost realizată de către o echipă tânără de arhitecţi: Maria Decu şi Mihai Dumitrache, în colaborare cu Andreea Guriţa. Aceştia au fost responsabili pentru proiectul premiat de Elle Decoration România în 2015, pentru cel mai bun obiect de design.

Vibes 19 este un proiect care a implicat peste 7 luni de muncă, atât la nivel de marketing, decor, meniu autentic şi detaliile care vor scoate în evidenţă localul în aglomeratul Centru Vechi al Capitalei. Judecând după fotografiile oficiale şi cele de pe Instagram, veţi putea degusta burgeri generoşi cu carne premium Angus, cocktailuri cu pepene, quesadilla, creveţi şi dorada. Revenim cu impresii.