Vivo Fusion Food Bar Cotroceni s-a deschis în AFI Park, extinde franciza Vivo

0
5451

Vivo Food Bar, unul dintre cele mai apreciate localuri de burgeri din Bucureşti s-a extins la începutul acestui an şi în zona Cotroceni. A închiriat un spaţiu în clădirea de birouri AFI Park 5, acolo unde a deschis Vivo Fusion Food Bar Cotroceni.

Pentru cei care nu ştiu, Vivo este un restaurant axat pe burgeri gourmet, cu carne premium, iar restaurantul din zona Floreasca se remarcă prin tematica sa steampunk (decorul cu multiple rotiţe) şi aluziile la Game of Thrones. Proiectul a fos realizat de 4 antreprenori romani: Mircea şi Bogdan Panache, Bogdan Zaharescu şi Ştefan Georgescu. Aceştia au extins acum franciza cu noul local din AFI Park, care ocupa 317 metri pătraţi.

Acesta este al treilea restaurant al reţelei, care include şi un local în Iaşi, deschis în 2014 şi cel din zona Floreasca. Restaurantul este deschis în fiecare zi de la ora 11:00 la ora 23:00 şi se află pe Bulevardul Timişoara numărul 4A. La începutul săptămânii încă se mai făceau angajări, de ajutoare de bucătar şi ospătari, dar şi de bucătari.

Printre preparatele cele mai celebre din meniul Vivo se numără „Game of Dijon (Vivo Burger)”, care include pâine brioche, carne de vită extra gramaj, bacon, parmezan, ulei de trufe şi ceapă caramelizată. Pe lângă burgeri mai găsiţi şi coaste de purcel cu salată coleslaw, salată italiană, 4 feluri de supă şi cheesecake cu afine.

Extra detalii se află pe pagina de Facebook a localului.