Calif deschide trei noi restaurante în Bucureşti: la Obor, Victoriei şi Auchan Titan

2
6648

Lanţul de restaurante Calif a început anul 2018 în forţă, deschizând 2 locaţii noi şi pregătind-o pe a treia de debut. Săptămâna trecută era inaugurat Condimentalul de Calif de la Victoriei, iar în ultimele 24 de ore şi-a deschis porţile şi un Calif la Obor. Urmează şi unul în Auchan Titan, dar acela nu e gata încă.

În 2017 Calif inaugura conceptul de „Condimental by Calif”, o experienţă ceva mai premium a mâncării orientale, cu ingrediente sănătoase şi inedite, dincolo de kebabul standard. Primul Condimental se deschidea în dreptul pasajului Mărăşeşti şi era destinat celor care se află la birouri în acea zonă. Programul era destul de scurt, până la ora 20:00 şi era închis în weekend.

Acum avem un Condimental şi la Victoriei, în aceeaşi clădire cu Starbucks-ul şi McDonald’s-ul de la Victoriei. E imediat după McDonald’s de fapt, cum mergi spre Gara de Nord. Spaţiul cel nou e generos ca dimensiuni, elegant, cu mese şi scaune din lemn, dar şi canapele din piele şi o zonă tip „bar” pentru cei care vor să stea puţin şi se grăbesc.

Preparatele pe bază de rodie, vinete şi cele strict vegetariene se află în meniu, plus tot felul de combo-uri cu hummus şi taboulleh.

Azi, 31 ianuarie s-a deschis şi locaţia de la Obor, cu program prelungit de această dată. Se află pe Şoseaua Ştefan Cel Mare nr. 240 şi are program de la 10:30 până la ora 03:00 de duminică până joi şi de la 10:30 la 04:30 de vineri până sâmbătă. Şi acesta este un Condimental, cu acelaşi tip de decor elegant.

Calif a deschis cu câţiva ani în urmă prima sa locaţie la Iancului, pe Strada Avrig, urmată apoi de una în zona Iuliu Maniu şi una la Pasajul Mărăşeşti. Anul 2018 se anunţă plin de noi inaugurări, judecând după ultima lună.

Avem în pregătire şi un restaurant Calif în Auchan Titan, în locul fostei pizzerii Dominium. Din ce am înţeles mai durează o lună până se deschide şi spaţiul va fi ceva mai mic, cu preparate mai mult „to go”.

Sursa foto Calif Obor/Victoriei