5 to go aduce în România exclusiv Latte Art Factory

0
452

5 to go ne informează azi că a devenit importator şi distribuitor unic Latte Art Factory în România. Astfel lanţul de cafenele aduce în ţara noastră cea mai modernă tehnologie de obţinere a cremei de lapte şi oferă antreprenorilor o soluţie inovatoare pentru a îşi eficientiza afacerile HoReCa.

Aparatul Latte Art Factory foloseşte tehnologii patentate pentru a prepara cremă de lapte cu textură şi aromă perfecte. Asta înseamnă în cazul clienţilor că vor avea o experienţă a gustului superioară, iar cafenelele vor avea o productivitate crescută cu 30%. În acest moment aparatul se află deja în 15 locaţii 5 to go din ţară, a fost implementat şi în reţeaua Chocolat şi este accesibil pentru întreaga industrie HoReCa din România prin intermediul 5 to go.

Analiza arată că folosind Latte Art Factory, o echipă dintr-o locaţie HoReCa poate vinde cu până la 30% mai multe produse pe bază de lapte în acelaşi interval de timp. Aparatul respectiv prepară atât lapte cald, dar şi rece, este potrivit pentru orice tip de lapte, inclusiv vegetal. Vine cu un display intuitiv pentru alegerea băuturilor preparate.

Produsul e unul sustenabil: pierderea de lapte se reduce cu până la 20% şi permite respectarea standardelor HACCP, prin igienizare zilnică rapidă. O altă veste bună este că termenul de training al angajaţilor se scurtează de la 7 la 2 zile, iar clienţii sunt fidelizati, datorită îmbunatăţirii calităţii produselor. Există deja 400 de unităţi 5 to go deschise în România şi o cotă de piaţă de 49%, în vreme ce operaţiunile s-au extins şi internaţional, în Franţa, Belgia, UK, Ungaria.