Müller Riso Vegan este „Cel mai bun produs nou din categoria Dulciuri”, la Gala Premiilor Piaţa

0
691

Müller Riso Vegan a fost desemnat „Cel mai bun produs nou din categoria Dulciuri”, în cadrul Galei Premiilor Piaţa. Titlul a fost acordat în cadrul evenimentului de pe 24 noiembrie, o gală care recunoaşte cei mai buni jucători din FMCG şi Food Retail şi schimbă paradigma de consum.

Astfel, dietele vegane nu mai sunt neglijate şi e clar că poţi savura un desert delicios şi dacă nu e produs pe bază de lapte. Produsul este realizat exclusiv din ingrediente vegane, are la baza lapte de cocos şi a câştigat preferinţele consumatorilor pe anul 2022. Müller Riso Vegan Ciocolată a primi marele trofeu la Categoria Dulciuri, dar şi titlul de cel mai bun produs nou.

A avut şi două nominalizări în cadrul competiţiei, la secţiunile Brand, categoria produse lactate şi la Secţiunea Promoţie, în cadrul aceleiaşi categorii. Müller şi-a consolidat poziţia pe piaţa odată cu această distincţie. Gama sa de produse vegane debuta în 2021 şi păstrează calitatea premium a ingredientelor, alături de gustul acela deosebit.

În portofoliul Müller Vegan se mai află şi 3 sortimente de budincă savuroasă din orez şi lapte de cocos: Müller Riso Vegan Vanilie, Müller Riso Vegan Zmeura şi Müller Riso Vegan Mango-Maracuja. Apoi avem şi Müller Vegan Budincă cu Ciocolată, Müller Vegan Budincă cu Vanilie şi Müller Vegan Mousse cu Ciocolată Belgiană.

Iată un citat relevant:

“Când am lansat Müller Vegan am știut că trebuie să surprindem piața cu o gamă de nota 10, care să schimbe percepția consumatorilor în ceea ce privește dietele vegane. Totodată, ne-am dorit să oferim clienților vegani și flexitarieni un produs premium, care nu face niciun compromis când vine vorba de ingrediente, și mai ales de gust. La numai un an de la lansare, am demonstrat că poți ieși din tiparele convenționale, într-o industrie etichetată ca fiind fără gust.

Premiul primit ne onorează și ne încurajează să ne continuăm misiunea de a dovedi că un produs vegan poate fi cel puțin la fel de gustos ca unul convențional. În gama Müller Vegan avem deja un portofoliu divers. Alături de Müller Riso avem două variante de budincă, precum și un mousse cu ciocolată belgiană. În prezent, eforturile noastre se concentrează pe dezvoltarea portofoliului cu alte noi produse și sortimente și vom reveni cu câteva surprize cât de curând.“, a declarat Yoav Bar, CEO Müller Dairy România.