Freshful îţi aduce cafeaua 5 to go acasă

0
504

Freshful by eMAG îţi va aduce acasă produse din cafea din gama 5 to go, acesta fiind unul dintre cele mai apreciate lanţuri de cafenele din România. Începând din noiembrie 2022 peste 55.000 de clienţi Freshful pot adăuga la cumpărăturile săptămânale Freshful şi produse din gama de retail 5 to go.

Şi nu e vorba doar despre cafea, ci şi despre limonade, apă cu vitamine salam de biscuiţi, prăjituri, capsule de espressor. E şi sirop de cafea cu cocos sau caramel sărat, biscuiţi eco, cafea măcinată şi cappucino sau espresso la sticluţă. Freshful a împlinit în octombrie un an de existenţă în România, cu 10 milioane de produse vândute şi 55.000 de clienţi mulţumiţi. Gustul 5 to go ajunge acasă, în Bucureşti şi Ilfov de către cei peste 200 de curieri Freshful.

Produsele au conţinut nutriţional echilibrat, cu aport redus de zahăr, sunt şi produse bio, vegane şi fără gluten. Pe lista se află apă cu vitamine VIWA by 5 to go, cu gramaj de 600 ml şi ambalaj sustenabil. Vine în 6 sortimente naturale, cu vitamina C şi D3, Immunity cu vitamina C şi D3 Zero, Body Pro cu aloe vera şi zinc. Gama de produse ready to drink pe bază de cafea include 3 sortimente: Espresso Macchiato, Cappucino şi Latte Macchiato, toate în sticle de 230 mo.

Capsulele sunt unele compatibile Nespresso, disponibile în 3 variante: Urban Crema, Exclusivo, Columbia L’esperienza, cu o textură cremoasă, note fine de citrice şi caramel. 5 to go pornea la drum în 2015 şi are peste 400 de unităţi, fiind cel mai mare lanţ de cafenele din Europa de Est, dar şi cea mai accesată franciză din România.

Detalii despre oferta 5 to Go Freshful AICI.