5 to go anunţă un parteneriat strategic cu Carrefour, ducându-şi cafenelele în retail

0
695

Apreciatul lanţ de cafenele 5 to go a anunţat un parteneriat strategic în această săptămână cu cei de la Carrefour. Vor avea o prezenţă la raft în hipermarketurile Carrefour, prin deschiderea a 11 locaţii.

Acestea se vor numi Coffee Corner 5 to go şi pe lângă ele vor mai exista şi cafenele în zona de snacking a magazinelor Carrefour. Trei dintre aceste locaţii au fost deja deschise din 2022, iar alte cinci se află în lucru, în 4 oraşe din ţară. Produsele 5 to go listate la raft în magazinele Carrefour includ sortimente ready to drink pe bază de cafea, capsule compatibile Nespresso, dar şi cafeaua IBRIK.

Sunt şi siropuri de 250 ml cu diverse arome şi 5 to go VIWA Vitamin Water. Carrefour a încheiat acest parteneriat pentru a răspunde cerinţelor pieţei, lucru indicat de studiul realizat recent de către Reveal Marketing Research pentru 5 to go în ianuarie 2023. Studiul arată că 83% dintre respondenţi îşi doresc produse 5 to go în afară cafenelelor.

Ce alte planuri are 5 to go? Dezvoltarea reţelei de cafenele prin deschiderea a 150 de unităţi noi, dar şi diversificarea portofoliului în zona de retail. Astfel va începe să includă produse fără zahăr, bio, vegane sau fără gluten. Povestea 5 to go începea în 2015, iar acum lanţul include aproape 500 de unităţi.