PENNY devine bancomat; Acum poți scoate bani cash direct de la casa de marcat

0
396

Nu cu mult timp în urmă apărea o veste conform căreia vom plăti în viitor doar cu cardul în magazine. În contrast, PENNY, implementează un program, disponibil în toate magazinele din țără, prin care clienții pot retrage numerar de la casa de marcat când își plătesc cumpărăturile cu cardul. Valoarea maximă a tranzacției este de 200 lei. Detalii avem mai jos.

Serviciul e acum disponibil în toate cele 338 de magazine din România. Sistemul de retragere numerar la casa de marcat e disponibil, de asemenea, pentru toate cardurile de credit sau debit care au această opțiune activă.

Clienții care vor să folosească serviciul nu vor fi condiționați de o valoare minimă a bonului de cumpărături pentru a putea retrage bani cash direct de la casa de marcat. Totuși, suma maximă pe care clienții PENNY o pot ridica este de doar 200 de lei.

Raffaele Balestra, CFO PENNY România, a declarat:

„Suntem foarte bucuroși să introducem serviciul în toate magazinele din țară. Este o premieră în domeniul retail-ului autohton și avem încredere că putem contribui la dezvoltarea acestui sistem în România. Ne dorim să venim cât mai mult în întâmpinarea nevoilor consumatorilor, iar sistemul reprezintă un serviciu atractiv, deoarece le oferă clienților posibilitatea de a retrage numerar într-un mod simplu și rapid, fără să fie nevoiți să se oprească la un bancomat. În plus, serviciul ne va ajuta și în procesul de fidelizare a clienților”