A început GoodWine Bucharest Wine Fair 2019, târg de vinuri organizat la Romexpo

1
1405

Pasionaţii de vinuri, oenologii şi iubitorii licorilor bahice sunt aşteptaţi în acest weekend în Bucureşti la Romexpo pentru ediţia cu numărul 23 a GoodWine Bucharest Wine Fair. Evenimentul are loc între 5 şi 7 aprilie 2019 şi este cel mai longeviv târg de vinuri din România.

Include sute de degustări gratuite pentru cele mai noi soiuri de vinuri, dar şi unele clasice şi experimentale. Totul se desfăşoară în pavilionul B2 de la Romexpo, iar zeci de crame din România şi din străinătate participă la eveniment. Au loc şi cursuri de iniţiere în cultura vinului şi Masterclasses, sunt şi momente de muzică live şi puteţi să vă îndulciţi cu diferite preparate culinare.

În program sunt incluse de asemenea lansări de carte, prezentări şi discursuri ale unor oenologi respectaţi şi reprezentanţi ai producătorilor de vinuri. Târgul este atât adresat specialiştilor din industria vinicolă şi viticolă, cât şi publicului larg. O noutate pe care o aduce această ediţie 23 este platforma educaţională GoodWine Academy, care debutează cu 4 cursuri pentru începători şi 1 master class pentru pasionaţi.

Vă puteţi înscrie la ele la preţuri speciale, precum 35 de lei per curs sau seminar. Ele sunt ţinute de Diana Pavelescu, Secretar General ADAR (Asociaţia Degustărilor Autorizaţi din România). Veţi putea de asemenea să vă distraţi la GoodWine 2019, în zona de divertisment Social Area. Vor fi quiz-uri, Wine Cazino cu premii instant şi concerte susţinute de Corina Sîrghi şi Jean Americanu, sau Mădălina Pavăl.

Sweetology îşi aşteaptă vizitatorii cu o îngheţată specială, realizată pe bază de vin. Vinexpert a pregătit un lounge special VIP pentru degustări. Peste 60 de crame din România şi din afară îşi vor expune produsele la cele 40 de standuri. Iată programul pentru public:

  • Vineri, 5 aprilie: 17:00 – 20:00
  • Sâmbătă, 6 aprilie: 11:00 – 20:00
  • Duminică, 7 aprilie: 11:00 – 20:00

Preţul unui bilet este de 35 de lei pentru vineri, iar sâmbătă şi duminica devine 50 de lei pe zi. Biletele se pot cumpăra de pe iabilet.ro.

Sursa foto