Taco Bell şi KFC inaugurează noi restaurante în Shopping City Sibiu

1
2251

Sibiul are din această săptămână două noi restaurante fast food populare, KFC şi Taco Bell. Ambele se află în cadrul centrului comercial Shopping City Sibiu, în zona de food court aflată la nivelul 1 al clădirii.

Acesta este al doilea restaurant KFC din localitate, în vreme ce Taco Bell este la prima prezenţă locală. Restaurantul KFC are o suprafaţă de 170 de metri pătraţi şi este dotat cu panouri digitale de comandă, faimoasele kioskuri care fac comanda mai facilă. În această locaţie lucrează 35 de angajaţi. Cât despre Taco Bell, restaurantul pune la bătaie 178 de metri pătraţi şi vine cu o capacitate de 36 de locuri la interior, cu mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating.

Aproximativ 60 de locuri sunt disponibile la terase (interior şi exterior al centrului comercial). Designul este cel Clasic Taco Bell, cu ferestre transparente spre bucătărie pentru a vedea pregătirea integrală a alimentelor. Restaurantul are 33 de angajaţi şi oferă clienţilor preparate cu influenţă mexicană precum Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme şi Nachos Supreme.

Am aflat recent că grupul Sphera Franchise Group are planuri mari pentru 2019, urmând a deschide 24 de locaţii noi KFC şi Taco Bell şi vedem că au trecut deja la treabă. Taco Bell ajungea în România în 2017, cu o primă locaţie în Băneasa Shopping City, urmată de una în Mega Mall şi Park Lake, apoi în Cluj Napoca în Iulius Mall. KFC are 77 de restaurante în România, în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Piteşti sau Braşov.

Shopping City Sibiu şi-a inaugurat noua sa zonă de food court pe 4 aprilie, găzduind locaţii precum KFC, Taco Bell, Dabo Doner, Pep & Pepper, Salad Box, Mesopoamia, Gyros King şi Yummi Yang.