Tokyo are un restaurant cu sushi imprimat 3D şi mâncare tunată după analize

0
1328

Tehnologia a început să capete un rol tot mai mare în zona culinară, iar acum aflăm că viitorul sushi-ului stă în imprimantele 3D. Aflăm că în curând vom putea degusta sushi scos la imprimantă 3D în Tokyo. Totul mulţumită unui startup cunoscut drept Open Meals.

Open Meals a prezentat recent proiectul său principal: un restaurant numit Sushi Singularity. Acesta se axează pe sushi ultra personalizat în funcţie de datele biometrice ale fiecărei persoane. Dorinţa companiei este de a face o revoluţie culinară, care implică 3 aspecte: o maşinărie de fabricat sushi, pe bază de imprimante 3D, un sistem de operare a mâncării şi un sistem de identificare biometrică şi a sănătăţii.

El potriveşte fiecare grupă sanguină, afecţiune şi parametru cu anumiţi nutrienţi. Sushi Singularity vrea să fie un spaţiu futurist, unde fabricarea mâncării se face la cei mai înalţi parametri. Printre specialităţile de sushi prezente se numără „castelul de caracatiţă”, imprimat în 3D pe bază de caracatiţă îngheţată, cu un perete exterior din orez şi calamar în formă de fagure.

Restaurantul ar urma să fie inaugurat în 2020 şi pentru a te duce acolo va trebui să îţi cumperi un kit de analize, pe care le vei înregistra apoi în sistem. Se fac teste genetice, bacteriene, de sânge, urină şi multe altele. Un lucru va lipsi totuşi: senzaţia aceea unică pe care o da un sushi chef care strânge în palmă ingredientele pentru a crea un Sushi Nigiri perfect.

Cine e curios poate afla mai multe despre restaurant aici.