A început Târgul de Nunţi Marriage Fest 2020, cu degustări gratuite la Palatul Parlamentului

0
1221

Pentru că suntem în plin sezon al nunţilor, nu ne surprinde să aflăm că a început Marriage Fest 2019, târg de nunţi desfăşurat la Palatul Parlamentului. Acesta este cel mai important târg de profil pentru sezonul 2020 şi va atrage oaspeţii inclusiv cu degustări gratuite.

Marriage Fest 2020 are loc între 25 şi 27 octombrie şi include produse şi servicii lansate în premieră sau cu reduceri importante. Acolo veţi găsi prezentări de modă cu rochii de nuntă, veţi putea degusta torturi pentru nuntă, dar şi primi idei inedite de pictoriale ale mirilor. Se pot gusta şi băuturi, dar şi meniurile pe care le veţi etala în ziua specială.

Există chiar şi o sesiune specială de Black Friday pentru rochii de mireasă, iar azi o fericită participantă a plecat acasă cu un inel cu diamant cadou. Marriage Fest a ajuns la ediţia cu numărul 30 şi include prezentări pentru 1200 de rochii de mireasă, propuneri de 100 de locaţii pentru nuntă şi 200 de expozanţi din toată ţara. Sunt şi costume pentru miri, dar şi DJ şi artişti care îşi prezintă pachetul de oferte pentru nunţi.

Cât despre preparate, există un candy bar prezentat de Sweet Ela, dar şi gofre cu bule de la I, Bubble Waffle. Duma’s Van aduce nachos şi guacamole, iar Senzaţii Dulci contribuie cu vată de zahăr. Cheese Bar scoate la înaintare brânzeturi fine, iar ZeProsseco stinge cu atât de iubitul prosecco. Mai sunt şi limonada şi ciocolată caldă cu bezea de la Coffee 4 Friends.

Iar dacă vremea ţine cu noi şi e prea cald, veţi putea încerca şi îngheţată de la Thaice Cream, Rolls şi Vice Cream. Cine dă „Particip” la evenimentul de pe pagina de Facebook are acces gratuit. Trebuie doar să prezinţi telefonul cu faptul că ai dat dat „Going” până joi 24 octombrie. Mai multe detalii aici.