Aaron Paul din „Breaking Bad” degustă ţuică, vinars şi alte tării româneşti pentru a promova filmul „El Camino”

0
1780

Lansat în urmă cu 2 săptămâni, filmul „El Camino” reprezintă continuarea legendarei serii „Breaking Bad”. Ce legătură are asta cu latura culinară sau degustările? Ei bine, Aaron Paul, actorul principal din filmul de lung metraj şi actor secundar în serial a promovat noua producţie în România gustând băuturile noastre spirtoase în clipul savuros de mai jos.

Cunoscut ca Jesse Pinkman în „Breaking Bad”, Aaron Paul degustă pe rând ţuică, vinars, vişinată şi lichior de nuci verzi. Aşa cum ne aşteptam este ars pe gât mai ceva decât era Jesse Pinkman ars de exploziile laboratoarelor improvizate de metamfetamină în serial. De la distilatorul de droguri, Aaron a ajuns la gustător de distilate româneşti. Cu vişinata a avut acelaşi contact pe care îl avem cu toţii: parcă e prea-prea, dar hei… să mai iau o gură.

Aaron Paul încearcă The Romanian Formula

Asta-i ca de la un “distilator” la altul. Semnat, toți românii în timpul toamnei. 18+ Consumați alcool în mod responsabil și niciodată la volan!

Publicată de Netflix pe Joi, 24 octombrie 2019

E un clip amuzant şi vă provoc să nu râdeţi când actorul încearcă să pronunţe „lichior de nuci verzi”. Ţuica pare să îi fi plăcut cel mai mult, dar şi vinarsul, pe care chiar vrea să îl ia acasă. Iar clipul vine la fix pentru „recolta” de toamnă, când lumea începe să bea un păhărel de tărie să se încălzească. În clip mai apare şi palinca şi „Jesse” pare să îndrăgească şi această băutură spirtoasă.

Nu ştiu cum a reuşit PR-ul să îl convingă să facă asta, dar e un clipuleţ genial, viral şi care o să facă furori. Aş zice că un clip de gen face mai mult pentru brandul nostru de ţară decât toate campaniile Ministerului de Turism din acest an. Cam ca pasiunea Prinţului Charles pentru gemul Topoloveni. Aşteptăm acum şi un puştan din Stranger Things degustând dulciuri româneşti, că pentru alcool ar fi prea mititel…