Aeroportul Otopeni va avea propriul hotel Hilton; Iată detalii despre noua locaţie Garden Inn

1
2618

Aeroportul Otopeni/ Henri Coandă se pregăteşte să aibă propriul hotel, aşa cum se întâmplă deja în alte ţări civilizate, cu aeroporturi de mari dimensiuni. O locaţie Hilton Garden Inn va fi deschisă în zona aerportului în această vară.

În spatele acestui proiect se află grupul Apex Alliance din Lituania, care deţine şi hotelul Hilton Garden Inn din centrul vechi al Capitalei. Noua unitate de la aeroport va fi una de 4 stele. Anca Mădălina Cristea a fost desemnată la conducerea noului hotel. Aceasta are o experienţă de 13 ani în industria ospitalităţii, ocupându-se de unităţi MGallery by Sofitel din Sarajevo sau hotelul K+K Elisabeta din Bucureşti.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport se va afla la 150 de metri distanţă de Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi la 18 kilometri de centrul oraşului. Va pune la dispoziţie 218 camere, 5 săli de conferinţă, un restaurant cu terasă, dar şi un magazin non stop. Va mai include şi o sală de fitness. Povestea Hilton Garden Inn începea în ţara noastră în decembrie 2017, odată cu deschiderea hotelului din Centrul Vechi al Capitalei.

Tot Apex Alliance Hotel Management se ocupă şi de proiectul unui hotel Courtyard by Marriott, care se va deschide în zona Pipera din Capitală. În 2020 i se vor alătura şi unităţi Moxy by Marriott şi Autograph by Marriott, amplasate în centrul oraşului.

Sursa foto