Al doilea Hard Rock Cafe din România ar putea să fie deschis la Timişoara; Se lucrează şi la un Taco Bell la Openville

1
4208

Ansamblul Openville din Timişoara vrea să rivalizeze cu ce s-a construit în zona Pipera din Bucureşti. Pe lângă faptul că acolo se construieşte cea mai înaltă clădire de birouri din România, ansamblul va include şi câteva restaurante cu ştaif. Avem fotografii de la faţa locului care confirmă atât deschiderea unui Taco Bell, cât şi a unui Hard Rock Cafe.

Acest complex se află lângă Iulius Mall din Timişoara, iar restaurantele vor fi amplasate la parterul celei mai mari clădiri, care se află în construcţie acum. Openville este o zonă de business şi agrement, care include cel mai mare parc suspendat din România, birouri, restaurante şi magazine. Clădirea la parterul căreia am descoperit cele două restaurante se numeşte UBC 0.

În aprilie 2018 au demarat lucrările la acest uriaş, cu înălţime de 155 de metri şi 27 de etaje. Aceasta ar fi cea mai înaltă clădire de birouri din ţara noastră. Ar urma să fie gata în ultimul trimestru din 2019 şi va avea o suprafaţă construită de peste 74.900 de metri pătraţi. Taco Bell împlineşte în curând un an de existenţă în România. Debuta în octombrie anul trecut în Băneasa Shopping City în Bucureşti şi îşi aducea preparatele mexicane şi la Mega Mall după 2 luni, plus în Park Lake din această vară.

Hard Rock Cafe are o singură locaţie în ţara noastră, cea din Parcul Herăstrău şi aceasta a fost deschisă cu 9 ani în urmă. Nu sunt semne că s-ar pregăti o a doua, cel puţin în afară de indiciile pe care le vedeţi aici. Posibil să fie totuşi doar o cafenea şi nu un restaurant. Brandul Hard Rock Cafe este recunoscut internaţional, cu locaţii în cele mai mari capitale ale lumii şi cu o experienţă care combina muzica rock, un spirit viu şi mâncare cu specific american în principal, dar şi localizat în funcţie de oraş.

Aşteptam să se inaugureze clădirea şi să vedem ce alte francize mai ajung acolo. Suntem precauţi legat de cele două restaurante pentru că imaginile din planul de pe şantier ar putea fi doar unele template.