Al doilea restaurant Taco Bell din Bucureşti se deschide la Mega Mall pe 30 noiembrie

0
2414

Cei care vor să guste preparatele de la Taco Bell nu mai trebuie să stea în traficul aglomerat din nordul Capitalei, pentru că în curând se deschide şi al doilea restaurant al francizei. Debutează tot în Bucureşti la Mega Mall de această dată şi azi am aflat şi data debutului: 30 noiembrie.

Primul restaurant sosea la noi la începutul lui octombrie, întâmpinat cu cozi uriaşe la Băneasa Shopping City. În acest moment Taco Bell recrutează membri pentru echipa sa din Mega Mall. Cei care vor să se alăture echipei vor trimite CV-uri la [email protected] sau pot aplica direct de pe site. Alegerea zilei de 30 de noiembrie este foarte inspirată pentru o deschidere de restaurant.

De ce? Pentru că e începutul unei mini vacanţe, cu data de 30 noiembrie fiind zi liberă oficial şi picând într-o joi, urmată de 1 decembrie, care e şi ea zi liberă. Apoi este ziua Sfântului Andrei, probabil onomastica cea mai răspândită la noi după Sfântul Ion, deci publicul e garantat. Am văzut deja spaţiul rezervat pentru Taco Bell, în zona Food Court din Mega Mall, deloc departe de arealul cinematografului.

Acolo vom putea încerca Tacos Supreme, cu brânză cheddar, smântână şi sos sau Fajita Buritto, cu ardei iuţi şi orez. Crunchwrap ar trebui să fie interesant, pentru că aduce în ecuaţie şi sosul nacho cheese şi tostada. Această „tostada” (o clătită din faină de porumb prăjită în friteuză) nu prea am văzut-o nici la restaurantele de specialitate mexicane sincer să fiu. Evident o să abunde şi guacamolele, nachos sau quesadilla cu multiple variante de carne.