Alfredo Seafood deschide restaurantul BistroMar, bazat pe fructe de mare, peşte proaspăt

0
1689

Alfredo Seafood, unul dintre cele mai apreciate magazine de peşte proaspăt şi fructe de mare a deschis un restaurant cu aceeaşi tematică în Capitală. Se numeşte BistroMar şi a fost creat în zona locaţiilor gourmet din Floreasca. A necesitat o investiţie de 200.000 de euro şi avem detalii mai jos.

BistroMar este un restaurant ce prepară specialităţi de peşte şi fructe de mare, bazându-se pe oferta magazinului Alfredo Seafood. Restaurantul este şi magazin de peşte crud şi ambalat, pentru cei care doresc să îşi prepare singuri dorada sau somonul, eventual caracatiţa sau langustinele. Această locaţie nouă se află în Capitală, în incinta Pieţei Floreasca, pe un spaţiu de 50 de metri pătraţi la interior şi 30 de metri pătraţi la exterior (terasă).

Cumpărătorii vor găsi la raft ton roşu proaspăt, doradă regală sălbatică şi lupul de mare. Scorpia de mare, limba de mare, scoicile St. Jacques, dar şi alte preparate mai comune, precum merluciul sau macroul sunt de asemenea disponibile. Mihai Cristian Dărmănescu, director general BistroMar şi fondator Alfredo Seafood a declarat că acest proiect este în pregătire de 4 ani şi s-a realizat după o experienţă de 15 ani în domeniul alegerii şi prelucrării celor mai bune soiuri de peşte şi fructe.

Conceptul este de gourmet bistro, combinat cu pescărie, care vinde produse crude la vrac, dar şi ambalate. Dorinţa proprietarilor este de a ajunge până la final de 2019 la vânzări de 100.000 de euro pe lună şi la 1 milion de euro pe an în 2020. Alfredo Seafood este o companie fondată în 2013, care deţine două fabrici în Constanţa şi Bucureşti. Colaborează cu marile lanţuri de supermarketuri, furnizându-le peşte proaspăt, dar şi cu 3000 de magazine de comerţ tradiţional.

Sursa foto