Starbucks a deschis o nouă cafenea în Piteşti, în Centrul Comercial Trivale

0
2518

Starbucks a inaugurat astăzi o nouă cafenea în Piteşti, în cadrul Centrului Comercial Trivale. Lanţul de cafenele a împlinit în 2018 11 ani de existenţă în România, cu 40 de locaţii deschise până acum.

Există cafenele ale lanţului american în 11 oraşe, cu intenţia de extindere în Sibiu şi Braşov în acest an. Starbucks şi-a anunţat recent intenţia ca până în 2020 să îşi dubleze numărul de cafenele din ţară. Licenţierea se face prin firma AmRest, iar noua cafenea s-a inaugurat cu baloane şi oferte speciale pentru primii clienţi.

Spaţiul are 155 de metri pătraţi, design modern şi o terasă pentru fumători. Puteţi comanda frappucino, celebra băutură răcoritoare pe bază de piure de mango, chai latte dar şi cumpăra pachete de cafea etiopiană pentru acasă. Ceaiuri, prăjituri, cheesecake, tartă cu rubarbă sau carrot cake sunt de asemenea în meniu. Cei care vor ceva light au apă Evian sau freshul de portocale.

Starbucks are peste 20.000 de cafenele pe tot globul, în 65 de ţări. Este cel mai celebru brand de cafenea de pe glob şi recent a făcut o mutare de imagine, permiţând clienţilor din SUA să stea în locaţie şi dacă nu consumă nimic.

Sursa foto