Taco Bell deschide noul restaurant în Park Lake pe 12 iulie; Au început angajările

0
1522

Am fost printre primii care v-au informat încât de luna trecută că Taco Bell România se pregăteşte să deschidă al treilea restaurant în ţara noastră, în Park Lake. Venea în completarea celor din Băneasa Shopping City şi Mega Mall, iar acum avem extra informaţii.

Parte a Sphera Franchise Group, Taco Bell va deschide pe 12 iulie această locaţie, cu numărul 3 în România. Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din zona food service în România, deţinând companiile care operează în franciză KFC, Pizza, Hut şi Pizza Hut Delivery, dar şi Taco Bell. Taco Bell are 40 de milioane de clienţi pe săptămână la nivel global şi este cel mai cunoscut lanţ de restaurante cu specific mexican.

Revenind la restaurantul din Park Lake, acesta a necesitat o investiţie de 400.000 de euro, iar angajările şi recrutările au început deja pentru noua locaţie. Prin ce se remarcă Taco Bell în România? Prin faptul că oferă free refills la suc, că au acel sistem de ridicare a comenzii folosind o sonerie specială şi prin bucătăria cu geamuri foarte mari şi transparente, încât să îţi vezi preparatele pregătite pas cu pas.

Prima locaţie a debutat în Băneasa Shopping City în octombrie 2017 şi a doua la final de noiembrie în Mega Mall. Ambele s-au soldat cu cozi mari şi popularitate în rândul vârstelor 15-25 ani. La Park Lake o să îi găsiţi fix lângă Cinema City şi lângă zona de clătite şi Oro Toro.