AM INCERCAT NOILE PREPARATE DE LA BURGERS MAFIA

0
409

🍽 Hello dragilor și bine v-am găsit la un nou episod pe canal! Astăzi cei de la Burgers Mafia ne-au chemat să încercăm câteva preparate la inaugurarea noului meniu, așa că să lăsăm vorba și să trecem la treabă.

Mâncarea
Eu am trecut pe la ei când am facut „TOP 5 BURGERI DIN TIMISOARA”, iar atunci aveau 4 burgeri, cateva salate si sandwich-uri, dar de data aceasta am fost plăcut surprins pentru că aveai de unde alege. La burgeri am găsit de data aceasta 10 variante, de la vegetarian cazul în care nu dorești carne, până la triple smash cheeseburger care este perfect pentru orice gurmand. Ce mi-a plăcut tare mult a fost faptul că dacă chiar nu ai chef de burgeri mai ai variante cum ar fi sandwich-uri sau loaded fries. Eu de data aceasta am mers pe un „Clasic burger” și pe un „Loaded mexican chicken fries”.

Burgerul a fost cuprins dintr-o chiflă, chiftea din vită, ceddar, sos bacon, dulceata de ceapa si sos bbq. Gustul a fost unul echilibrat, iar ce mi-a plăcut foarte mult a fost sosul de bacon și că fac chifteaua chiar ei, să nu mai zic de chifla artizanală care este super pufoasă. Cât despre loaded fries pot spune că sunt deal-ul perfect cazul în care esti pe fugă.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră!

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/profile.php?id=100073202438470
🟡 ADRESĂ: Strada Conac 60, Dumbrăvița
🔴 COMENZI (Tazz) https://tazz.ro/timisoara/burgers-mafia/9875/restaurant
☎ TELEFON: 0736 366 310

#Restaurant #burger #fries #frenchfries #food #foodvlog #review #travel #vlog #bucuresti #timisoara #romania #cluj #brasov #sibiu

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239