Burger King România aduce în meniu noile sandvişuri cu Bacon şi Cheddar

1
1836

Mărturisesc sunt mare fan al brânzei cheddar, aşa că ideea unui burger îmbibat în această brânză îmi surâde maxim. Ei bine Burger King România tocmai a lansat aşa ceva, sub forma lui Bacon Cheddar Duo. Acest duet de preparate include Bacon Cheddar King, un sandviş cu bacon şi brânză cheddar şi varianta sa la lipie, Bacon Cheddar Wrap.

Au pus şi un clip haios inspirat de colinde pe Facebook, care prezintă noul preparat şi face un joc de cuvinte între „cheddar” şi „ce dar frumos”. Pe fundal răsună o versiune regândită de „O Brad Frumos”. Văd că şi chifla e diferită faţă de sandvişurile lor clasice şi pare să fie o chiflă mai pufoasă cu susan, Avem şi variantă la lipie, acel wrap. Dacă nu aveţi drum la restaurant puteţi comanda noile preparate prin Glovo, foodpanda, Takeaway.com şi Bolt Food.

Un meniu cu sandviş, cartofi şi băutură este 29.90 lei, atât pentru varianta sandviş, cât şi pentru cea wrap. Cheddar Bacon King include două chiftele de carne tip quarter pounder, pregătite pe grătar şi o fâşie generoasă de bacon tăiat gros şi afumat. Nu mai puţin de 4 felii de brânză cheddar sunt topite pentru a da o aromă specială preparatului. Sunt completate cu ketchup şi maioneză, toate pe o chiflă moale cu susan. N-ar fi stricat şi nişte murături, ceapă, poate o foaie de salată.

Ca idee aşa ceva se vinde în SUA din ianuarie, deci a durat ceva până să ajungă şi la noi. Degustam şi revenim cu impresii!