Atelierul de cofetărie Grace Couture Cakes porneşte francizarea la nivel naţional

0
419

Grace Couture Cakes, una dintre cele mai apreciate cofetarii din Bucureşti a anunţat extinderea sa, prin intermediul unui sistem de francizare. Atelierul de cofetărie couture, creaţie marca Alina Sudriu pregăteşte extinderea acestui business, cu un sistem de francizare.

Pentru început extinderea vizează marile oraşe din ţară, precum Cluj-Napoca, Oradea, Timişoara, Iaşi şi Constanţa. Sunt chiar planuri de extindere internaţională. Pentru a intra în această reţea, ai nevoie de o investiţie de 55.000 de euro, iar spaţiile vor fi de tip “insulă” în marile centre comerciale. Suprafaţa este mică, de 12-15 metri pătraţi şi pe lângă malluri, mai există şi opţiunea spaţiilor stradale, care ajung chiar la 30-40 de metri pătraţi.

Grace Couture Cakes pornea la drum în 2012, ca producător şi furnizor de torturi şi prăjituri pentru evenimente, precum nunţi, botezuri şi evenimente private. Oferă şi candy bar-uri pentru evenimente corporate spre exemplu. Marele pas a fost făcut în 2016, prin deschiderea unui Cake Shop în Băneasa Shopping City.

În 2018 a debutat o locaţie stradală în Bucureşti, în Piaţa Dorobanţi. La final de februarie 2019 apărea şi Cake Shop-ul numărul 3, la parterul mallului Promenada din zona Pipera. Pentru acest an compania estimează o cifră de afaceri de aproximativ 1-1.1 milioane de euro, doar pentru cele 3 locaţii de retail.

Sursa foto