Festivalul berii debutează la Shopping City Timişoara pe 7 iunie, cu concert Smiley

0
543

A trecut Ziua Copilului, dar acum că e vară, va fi prilej de sărbătoare în fiecare weekend. Timişorenii sunt aşteptaţi la Festivalul Berii între 7 şi 9 iunie 2019, la Shopping City Timişoara. Smiley va avea un concert în cadrul evenimentului.

Festivalul are loc în parcarea centrului comercial, iar timişorenii vor putea degusta mâncare tradiţională, dar şi clasicii mici şi multe tipuri de bere. Timişoara împlineşte 301 ani de când a produs primul butoi de bere Timişoreana, deci ocazia va fi sărbătorită cu hectolitri. Va fi amenajat şi un loc de joacă pentru cei mici, care vor putea alerga, să se dea în maşinuţe şi să se distreze cu picturi pe faţă şi jucării.

Printre preparatele tradiţionale veţi mai găsi gulaş, kurtos kalacs, plescaviţa, cârnaţi şi coaste, fripturi, ceafă de porc şi cu puţin noroc şi fructe de mare. Nu m-ar mira să apară şi ceva food truckuri, cu burgeri, îngheţată şi gofre, plus vinuri şi cocktailuri.

Pe lângă Smiley, vor mai cântă şi Alex Velea, dar şi Carmen Ienci, Mariana Zota, Claudia Pavel (Cream) şi Lorenna. Toul începe de la ora 17:00 de vineri până duminică. Accesul este gratuit pentru toată lumea, iar mai multe informaţii aflaţi aici.