Beck’s lansează în România 4 beri cu specific internaţional şi gusturi unice

0
1753

Beck’s a adus în România 4 beri speciale, care sărbătoresc gusturile unice din toată lumea. Acestea sunt inspirate din începuturile fabricării berii Beck’s din 1873, dar şi din gusturile populare în Marea Britanie, Germania sau Irlanda. Avem detalii mai jos.

Noile specialităţi sunt Beck‘s 1873 Pils, Beck’s Pale Ale, Beck’s Amber Lager şi Beck‘s Red Ale. Este invocat aici spiritul australian, berea germană, gusturile britanice şi nuanţele „roşcate” din Irlanda. Fiecare bere foloseşte un anumit tip de hamei, care contribuie la unicitatea aromei. Beck’s 1873 Pils este o bere de tip lager, cu 6% alcool şi care se inspiră din reţeta dezvoltată de Beck’s în anul 1873 şi realizată în Germania.

Secretul său? 100% hamei aromatic. Noua bere Beck’s Pale Ale are 6.3% alcool şi îşi trage seva din Marea Britanie, cu o aromă fructată, gust puternic şi aromat. Beck’s Amber Lager este o bere de tip lager, cu 5.7% alcool, cu un gust plin şi plăcut de malţ, cu arome şi o anumită blândeţe, inspirată de spiritul australian.

În cele din urmă Beck’s Red Ale este berea roşcată irlandeză, cu 4.5% alcool, o aromă condimentată, pişcătoare asociată Irlandei. Malţul se simte intens şi completează acest gust. Colecţia „Taste the World” se poate găsi la raft în supermarketuri din această săptămână şi mă aştept să o vedeţi şi în baruri.