Berăria H te aşteaptă la Fiesta Mexicană între 14 şi 16 septembrie

0
1192

Chiar dacă atunci când ne gândim la o sărbătoare pur mexicană sau la Ziua Mexicului vine în minte data de 5 mai, se pare că 16 septembrie e o zi la fel de importantă. Pe 16 septembrie este ziua naţională a Mexicului, precedată de un weekend de fiesta pe terasa de la Berăria H, lângă lacul Herăstrău: Mexican Fest.

Între 14 şi 16 septembrie se lasă cu tacos, quesadilla, burrito şi nachos, valuri de guacamole, cerveza şi margaritas. Intrarea este liberă şi veţi putea asculta cea mai mare trupă de mariachi din România, Los Platanos, care vor deschide festivalul. Totul se ptrece între orele 10:00 şi 23:00 sâmbătă şi duminică, iar luni între 18:00 şi 23:00.

Luni va fi ziua principală, când e sărbătorită Ziua Naţională a Mexicului, cu lume îmbrăcată în poncho şi sombrero. În meniu se află şi tacos şi paella mexicană, plus numeroase sortimente de tequila, dar şi o sumedenie de beri. Berăria H a pregătit muzica mexicană, costume tradiţionale şi un decor pe măsură, plin de cactuşi, pălării sombrero, chitare de mariachi şi multe altele de gen.

Nu m-ar mira să văd şi o pinata pentru cei mici şi au fost promise şi dansuri, muzica şi voie bună.