Mega Image a lansat marca proprie „Bun de Tot”: produse din carne de pui de la producători locali

0
2922

Mega Image a lansat în ultima săptămână produse din marca proprie „Bun de tot”. E vorba despre produse proaspete din carne de pui furnizată de producători locali. Acestea se pot găsi la magazinele Mega Image şi Shop & Go din toată ţara, în zona dedicată de carmangerie (refrigerată).

Carnea de pui este promovată drept sănătoasă şi bio, din pui crescuţi la sol şi hrăniţi exclusiv cu furaje naturale. Provin de la ferme româneşti, iar „Bun de tot” include 13 produse pe bază de carne de pui. Posibil să se extindă gama pe viitor, pentru a include şi carne de vită, porc, curcan sau berbec. Mai ales cea din urmă aş zice, pentru că tot se apropie sezonul mustului, al pastramei de berbec şi a mămăligii.

Produsele ambalate din carne proaspătă de pui performează mai bine decât cele de porc şi au un profit mai mare per unitate de acelea. Carnea de pui este lider pe piaţa din România, conform informaţiilor furnizate de Mega Image. Mega Image mai vinde produse proprii şi sub brandurile Delhaize, dar şi 365. Vând şi produse neaoşe din gama „Gusturi Româneşti” şi au crescut varietatea produselor autohtone tot mai mult.

Mega Image a avut o grămadă de proiecte noi în ultima vreme, de la deschiderea primei sale locaţii Street Food, până la un prim magazin Mega Image în Iaşi, dar şi un concept de aprozar deschis în Bucureşti.