Bolt Food s-a lansat astăzi în Bucureşti: serviciu de livrări de mâncare de la 100 de restaurante partenere

0
2205

Se pare că lansarea lui Bolt Food a venit chiar mai repede decât ne aşteptam. Cu doar câteva zile înainte de retragerea lui Uber Eats de la noi din ţară serviciul a debutat în Bucureşti. Bolt Food activează de azi în Capitală şi a bifat deja parteneriate cu 100 de restaurante.

Aflăm că toţi utilizatorii au livrare gratuită la toate comenzile pe o rază de 4 kilometri distanţă până pe 3 iunie. Mai jos aveţi o hartă cu zonele de livrare acoperite în Bucureşti. Livrarea este permisă pe o rază de 8 kilometri de la locul comenzii în aria de livrare, iar aceasta se va extinde în curând. Cu Uber Eats care pleacă din România pe 3 iunie, au rămas să concureze local Glovo, Takeaway, Foodpanda şi noul Tazz de la eMAG.

Conceptul din spatele lui Bolt Food e similar cu cel de la Uber Eats, iar interfaţa este foarte curată şi aerisită, similară cu cea a rivalului care a părăsit ţara. Am aflat de la nwradu că nu poţi lăsa bacşiş din aplicaţie, ceea ce mi se pare un mare neajuns… mă rog, nu aşa mare dacă erai zgârcit. Toate livrările Bolt Food se fac fără contact, iar partenerii serviciului vor putea opera pe bază de automobile, biciclete şi alte modalităţi de transport.

Pentru a comanda mâncare trebuie să descarci aplicaţia Bolt Food din App Store sau Google Play şi vei vedea acolo restaurantele disponibile şi meniruile lor. Veţi avea o estimare a timpului de livrare şi preţul pentru fiecare preparat. Plata se face cu cardul. Bolt Food a fost inaugurat în ţara de baştină a serviciului de ride sharing Taxify/Bolt, Estonia în august 2019 şi s-a extins în 13 ţări. Vom reveni cu impresii după primele comenzi.