Brandul britanic Morphy Richards se lansează în România cu un portofoliu vast de electrocasnice pentru bucătărie

1
1571
Morphy Richards

Acest început de an vine și cu noutăți pe plan local, astăzi fiind momentul în care brandul britanic Morphy Richards își anunță intrarea pe piața din România. Se marchează astfel expansiunea brandului în Europa de Est și avem un portofoliu vast de produse. Printre acestea se numără aparate de gătit, de preparat mânarea, dar și pentru îngrijirea casei.

Mai bifăm fierbătoare, prăjitoare de pâine, roboți de bucătărie, slow cookere, dar și mașini de pâine și aspiratoare verticale sau fiare de călcat. Pe toate acestea le veți găsi în perioada următoare în magazinele online ale partenerilor Morphy Richards. De asemenea, portofoliul extins de electrocasnice va putea fi consultat de pe site-ul oficial în limba română disponibil aici.

Morphy Richards

Aflați și că acest brand are un istoric de 85 de ani în crearea de produse menite să ușureze viața. Electrocasnicele Morphy Richards adoptă un design inovator și se remarcă și prin materiale de calitate. În România vor fi disponibile fierbătoare, prăjitoare de pâine și cafetiere și produse din colecțiile EVOKE sau ROSE Gold.

Morphy Richards

Dacă sunteți interesați de produse dedicate bucătăriei, atunci veți fi încântați să aflați că acest brand are în ofertă mulți roboți de bucătărie. Apare pe listă modelul MIXSTAR ideal pentru mixare și frămânare. Există de asemenea și PREPSTAR – un maestru al pregătirii meselor. Acesta toacă, gratinează, bate sau amestecă ingredientele în doar câteva minute.

Pentru moment doar pe eMAG am găsit câteva produse ale acestui brand, dar în perioada următoare cu siguranță vor fi prezente și la alți retaileri. Detalii extra despre electrocasnicele de bucătărie Morphy Richards aflați de aici!