Foodpanda România va începe să livreze rapid produse din hipermarketurile Auchan

2
949

Continuă să se extindă parteneriatele între serviciile de livrare de mâncare şi nu numai şi supermarketurile sau hypermarketurile din România. Cel mai nou astfel de parteneriat este cel anunţat între Foodpanda şi Auchan. Auchan Retail România a anunţat ieri că va colabora cu Foodpanda pentru a face livrări mai rapide ale produselor sale.

Pentru început serviciul va fi disponibil în Braşov şi Iaşi, urmând să fie extins la nivel naţional în primul trimestru al acestui an. Odată cu acest parteneriat utilizatorii vor găsi în secţiunea din Foodpanda Shops/Magazine peste 4000 de produse comercializate de Auchan Retail România. Printre ele se numără lactate, mezeluri, carne, peşte, băuturi, fructe, legume, produse de patiserie şi brutărie, dar şi produse de cofetărie. Mai sunt şi produse de igienă şi îngrijire personală, pentru animalele de companie, scutece, pentru timp liber, dar şi produse de curăţenie sau pentru grădină şi exterior.

Nu uităm de electronice şi electrocasnice, produse multimedia sau auto. Vreau să subliniez şi că am văzut foarte des la Auchan reduceri la console de Nintendo Switch sau telefoane ca Pocophone F1, cum nu avea nici un magazin din ţară. Pentru început acest parteneriat se va materializa doar în Braşov, în cazul Auchan Coresi şi Auchan Braşov Vest şi la Iaşi, pentru Auchan-ul de acolo. Livratorii foodpanda vor aduce produsele solicitate în maxim 60 de minute de la momentul plasării comenzii în aplicaţie.

Valoarea minimă a comenzii este de 50 de lei, iar intervalul orar în care se pot efectua comenzile este similar cu programul Auchan, adică între 10:00 şi 21:00. Auchan are 3 opţiuni de comenzi online: serviciul gratuit Click & Collect, disponibil în toate magazinele Auchan, livrarea la domiciliu disponibilă naţional, dar şi Auchan Drive, disponibil în 31 de magazine. Cumpărăturile sunt pregătite în maxim 2 ore sia duce la maşină în parcarea hipermarketului.