Samsung a lansat SmartThings Cooking în cadrul CES 2021 – Aplicația care îți recomandă rețete și te ghidează pe tot parcursul procesului de gătit

0
1083
Samsung
Samsung a lansat SmartThings Cooking în cadrul CES 2021 - Aplicația care îți recomandă rețete și te ghidează pe tot parcursul procesului de gătit

În cadrul târgului tehnologic CES se lansează și cele mai noi inovații pentru pasionații de gastronomie. Samsung a anunțat astăzi că va pune la dispoziție una dintre cele mai populare caracteristici ale frigiderului Family Hub direct pe smartphone-ul din dotare prin intermediul aplicației SmartThings Cooking.

SmartThings Cooking recomandă rețete în funcție de preferințe, dar și de restricțiile alimentare adăugate de către utilizator. Totodată, pe baza datelor introduse poate crea planuri de alimentație săptămânale. Pe întreg parcursul procesului de gătit, aplicația va oferi instrucțiuni și sugestii cu privire la rețeta aleasă.

În plus, aplicația se sincronizează cu toate electrocasnicele pentru gătit marca Samsung compatibile. Spre exemplu, frigiderul Family Hub poate comanda alimente, iar cuptorul din gama Front Control Slide-in se poate preîncălzi automat în timp ce SmartThings Cooking ghidează fiecare etapă a pregătirii mesei. Astfel, aplicația recomandă rețete personalizate în funcție de preferințele fiecărui utilizator, precum și în baza ingredientelor aflate în frigider.

Samsung

Fiecare rețetă este prezentată în așa fel încât procesul de gătit să fie ghidat pas cu pas și simplificat. Prin intermediul sincronizării,  explicarea fiecărei etape este similară cu a unui curs de gătit direct de acasă. Samsung ne pune la dispoziție și un catalog de rețete clasificate în funcție de poftă, ingredient sau chiar stare de spirit. Acesta este un serviciu independent accesibil prin intermediul SmartThings. Totuși, prin intermediul frigiderului Family Hub, utilizatorii se pot bucura, de asemenea, de planificarea meselor în mod inteligent.

Aplicația SmartThings este utilizată în prezent de peste 33 de milioane de oameni, iar frigiderul Family Hub a câștigat anul acesta cel de-al șaselea premiu CES consecutiv pentru inovație.