Burger King a lansat un burger cu cartofi prăjiţi şi a devenit ţinta rivalilor în social media

0
1256

Burger King este regele reţelelor de socializare după ultimele 2 campanii, cea cu Valentine’s Day şi cea cu mucegaiul pe burger. Totuşi şi-a dat în petec în această săptămână după ce a lansat… un burger cu cartofi prăjiţi şi fără carne. Rivali ca Wendy’s nu au ezitat să sară cu ironii pe social media.

Wendy’s a postat pe Twitter „atunci când orice ar fi mai bun pe o chiflă decât carnea lor”. Sandvişul cu cartofi prăjiţi nu este o noutate, aducând cu o specialitate din Australia şi Noua Zeelandă, dar şi UK numită „Chip butty”. Deocamdată BK face doar teste în Noua Zeelandă, iar sandvişul vine cu cartofi prăjiţi, maioneză şi ketchup puse între două bucăţi de chiflă. Există şi o versiune cu puţin bacon crocant la fund.

Ştiu că la fiecare masă la care am fost cei care mănâncă pâine cu cartofi au fost ironizaţi, ca să nu mai vorbim de implicaţiile legate de sănătate.

Wendy’s a continuat cu glumele, răspunzând unui utilizator care a scris „sper că e o glumă” cu „întreg restaurantul lor e o glumă”. Au început şi meme-uri cu un burger doar cu pâine, fără sos şi fără carne şi cartofi. În Noua Zeelandă burgerul costă doar 2 dolari şi încă nu e clar dacă se va extinde şi în alte ţări. Personal aş fi adăugat măcar un ou ochi peste sau măcar nişte „loaded fries” cu guacamole sau vreun cheddar topit. Aşteptăm acum şi burgerul cu inele de ceapă sau cel cu bulete de brânză cu jalapenos.