Sandalele KFC Crocs sunt acoperite cu pui prăjit stilizat şi miros a KFC chiar

0
1643

Colaborarea începutului de an este una trăznită: KFC şi Crocs au creat o pereche de sandale care miros a pui. Crocs este o companie creatoare de încălţăminte care şi-a mai asociat brandul cu rapperi ca Post Malone sau chiar cu borsete. Acum a colaborat cu KFC pentru a realiza sandale ce par acoperite cu pui prăjit.

KFC tot încearcă să intre în diferite segmente şi a scos buşteni de foc, lumânări parfumate, săruri de baie şi alte trăznăi. Rezultatul noului proiect este KFC X Crocs Bucket Clog, o ediţie limitată de încălţăminte de primavară-vară. Imprimeul lor imită perfect pielea de pui prăjit, iar pe zona de sus, lângă găurile de circulaţie a aerului avem şi două pseudo copane. Cel mai kitsch segment este talpa ridicată inspirată de găleata de la KFC.

Există şi două charm-uri ataşabile care pot fi confundate cu bucăţi de pui reale (acele copane), mai ales că şi miros ca atare. Ele vor dispărea primele dacă aveţi animale de companie… O pereche de Crocs de gen costă 59.99 dolari şi este considerat un produs unisex. Nu vreau să mă gândesc cum se va transforma mirosul pe parcursul verii.

Nu vă imaginaţi că e un trolling sau încercare de viralizare, pentru că KFC şi Crocs şi-au prezentat creaţia la New York Fashion Week. Acolo artistul Me Love Me a purtat o pereche cu platforme la defilarea de modă. La cât se viralizează Burger King în ultima vreme, mă aştept să scoată şi ei măcar running shoes Whopper…