Burger King deschide încă un restaurant în Bucureşti, într-un complex din Sudul Capitalei

1
3881

Burger King îşi continuă extinderea, de această dată cu o locaţie în sudul Bucureştiului. Acest al cincilea restaurant local va fi inaugurat în cadrul fostului complex BIG Berceni. Debutul e deja prefaţat cu mesajul teaser „Deschidem aici pentru ca vecinii noștri să vină cu o ofertă de 1+1 pentru voi”, aluzie la campania McDonald’s.

AmRest Holdings, companie care deţine franciza Burger King la noi a mai deschis deja un restaurant în acest an, cel din zona Piaţa Universităţii. Recent am aflat că se pregăteşte de deschidere şi cel din Feeria/ Băneasa Shopping City. Asta după ce în ultimul an BK a revenit pe plan local cu deschideri de restaurante în Mega Mall şi AFI Cotroceni. 2019 şi 2020 au însemnat ani de virale pentru Burger King, de la coroanele uriaşe de distanţare socială, la whopper de carantină sau burgerul mucegăit din reclama legendară de la început de an.

A fost chiar şi o poveste de dragoste cu McDonald’s şi KFC de Valentine’s Day. Când vine vorba de PR BK ştie exact ce trebuie să facă. Ca o notă personală îmi plac foarte mult de la ei cartofii prăjiţi, sosul Honey Mustard, dar şi calitatea cărnii folosite la whopperi. Sandvişurile cu pui prăjit dau şi ele dureri de cap celor de la KFC aş spune.

AmRest Holdings este unul dintre cei mai mari operatori de restaurante mulţi brand tip franciză din Europa şi are în portofoliu nume mari, precum KFC, Pizza Hut, Starbucks, Burger King, dar şi mărci proprii, precum Sushi Shop, Pokai, La Tagliatella şi Bacoa. Burger King are o istorie ce începea în 1954 şi o rivalitate uriaşă cu McDonald’s pe piaţa burgerilor. Avantajul pare a fi de partea sa, dacă ne uităm la mărimea sandvişurilor şi la carnea care… chiar are gust de carne.