LIDL lansează episodul 4 din Bucătar Fără Scăpare, cu invitat special Alina Eremia

0
2231

LIDL a ajuns la episodul 4 din seria Bucătar Fără Scăpare, în cadrul căreia o serie de celebrităţi de la noi încearcă să gătească în vreme ce sunt supuşi la tot felul de probe şi teste tip Escape Room. Până acum au trecut prin Bucătăria LIDL Alina Ceuşan, urmată de Adi Despot, în vreme ce în episodul 3 am intrat în bucătăria YouTuberului iHatePink, fiindu-i aduse acasă puzzle-urile. Acum este rândul Alinei Eremia, care trece prin acest labirint culinar.

Ca de obicei, fiecare episod din Bucătar Fără Scăpare se lasă şi cu un concurs pentru voi. Cine este atent la întregul episod va remarca cu siguranţă indiciul şi va găsi cheiţa ascunsă în labirint. Timpul este limitat şi la fel şi numărul de clickuri dat. Premiul? Un voucher LIDL de 200 de lei. Reţeta aleasă pentru Alina Eremia este ficăţei de pui cu dulceaţă de ceapă albă şi vin alb. Este o reţetă originală by Chef Florin Dumitrescu, care a primit un tutorial separat de 6 minute de la Chef Florin. Se vede mai jos:

Ingredientele sunt destul de simple, de la ficăţei de pui, ceapă albă, vin alb, zahăr, cimbru, chimen, pătrunjel şi unt. Foarte important e cât chimen şi cimbru pui şi să nu exagerezi cu lămâia sau cu dulceaţa de ceapă.

Alina Eremia este o cântăreaţă şi actriţă de 26 de ani, cunoscută ca membru Lala Band şi ulterior pentru cariera sa solo. A jucat în serialul „Pariu cu viaţa” difuzat de PRO TV, dar şi în telenovela românească „O nouă viaţă”, difuzată de Acasă TV.

Dar La Bucătar Fără Scăpare nu e despre muzică şi nici actorie, e despre flambat ficăţei. Am revenit în decorul SF din episoadele iniţiale, într-un veritabil escape room. Tânăra nu a găsit coriandrul la timp, dar a nimerit nucşoara. A urmat şi jocul cu zarul uriaş, iar Chef Florin şi Alina au fost pe o tablă de şah uriaşă, amintind de un decor din „Alice în Tara Minunilor”. Vezi ce alte farse i-a făcut Andrei Aradits în timpul episodului şi nu uita să participi la concurs.