Cel mai nou restaurant Burger King din România e lipit de McDonald’s-ul din Feeria/Băneasa Shopping City

1
4405

Burger King se pregăteşte de încă o extindere în Bucureşti, după cea din primăvară. De această dată se va deschide a patra unitate şi este amplasată în nordul Capitalei, în Feeria, centru comercial lipit de Băneasa Shopping City. Ce e inedit e că noul restaurant cu burgeri este lipit de McDonald’s.

Avem câteva fotografii de la faţa locului, care indică teasere cu privire la deschiderea în curând a restaurantului BK. Se află imediat lângă McDonald’s şi KFC, dar şi aproape de Toan’s, restaurant cu specific vietnamez. Pe final de aprilie 2020 Burger King deschidea un restaurant şi în centrul Capitalei, în Piaţa Universităţii. Evident se ocupa doar cu livrări în acel moment şi în momentul actual, pentru că restaurantele nu sunt încă deschise la interior, în vreme de izolare socială.

Mi s-a părut interesant şi că în mesajul de „adio” de ieri de la Uber Eats, serviciul a menţionat fix un whopper şi Burger King, dintre toţi partenerii pe care i-a avut. Vă reamintesc că BK a revenit în ţara noastră în septembrie 2019, odată cu deschiderea (cu coada uriaşă) de la Mega Mall. A urmat şi o deschidere de restaurant în AFI Cotroceni. La începutul acestui an venea şi parteneriatul cu Uber Eats pentru livrări acasă de Whopperi şi nu numai.

Iar pe durata carantinei am învăţat chiar cum să facem Whopperi acasă. Se pare că iubirea declarată de Valentine’s Day de către Burger King celor de la McDonald’s şi KFC se manifestă şi prin aceasta proximitate din Băneasa Shopping City, mai în glumă, mai în serios. Personal mi se pare că locaţia ar fi avut ceva mai mult trafic dacă era pusă la intrarea principală, cea cu Starbucks şi Taco Bell. Dar aici e mai aproape de cealaltă ieşire, de unde se pot prelua comenzile mai uşor pentru livrare…

Mulţumim lui Gabriel Bobon pentru pont!