Burger King deschide restaurantul cu numărul 7 din România, situat în București pe Calea Victoriei

0
1857
Burger King

Astăzi are loc și o inaugurare pe plan local, fiind deschis restaurantul cu numărul 7 Burger King din România. Acesta este situat în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei nr. 155 și va fi deschis, conform legislației în vigoare. Atât pentru take-away cât și pentru onorarea comenzilor care vin prin platformele de delivery.

Suntem informați că acest al șaptelea restaurant, apare la doar câteva luni după inaugurarea restaurantului Burger King din Piața Sudului. Vorbim aici despre o lansare de restaurant care face parte din strategia pe termen lung a companiei din România. Aflăm că noul restaurant va avea o echipă de grill kings. De asemenea pe lângă deja binecunoscutele produse, în noua locație vor fi găsite și noile produse recent introduse.

Burger King

Acestea sunt Plant Based Whopper & Plant Based Nuggets, pe care i-am încercat și noi la Degustăm.ro aici. Compania anunță că au fost luate toate măsurile de siguranță și igienă în pregătirea comenzilor. Există dezinfectant în toate punctele cheie din restaurant, iar angajații sunt echipați cu măști și mânuși.

Iată ce a declarat Daniel Ryska, AmRest Regional Director CE & SEE:

Deși anul trecut a fost unul provocator pentru toată lumea, noi ne-am adaptat rapid și ne-am concentrat toate eforturile pentru a oferi în continuare servicii rapide și de calitate, lucrând constant asupra planurilor de expasiune în regiune, așa cum am promis. Astfel, am reușit performanța ca în plină stare de urgență să deschidem patru noi restaurante, la nici un an de la apariția noastră pe piața din România, atingându-ne toate obiectivele propuse. În 2021 continuăm să creștem, iar astăzi anunțăm cu bucurie că deschidem cel de-al șaptelea restaurant în București, chiar în centrul Capitalei. România este o piață importantă pentru noi, unde dorim să investim iar pentru anul acesta pregătim în continuare oferte speciale pentru fanii Burger King și de asemenea, vom duce și mai departe planurile noastre strategice.

În primul an de la apariția pe piața din România, Burger King a deschis 6 noi restaurante. Asta după ce mulți ani la rând a existat o singură locație în zona de check-in a aeroportului Henri Coandă din București. Burger King dezvăluie că a integrat și într-un timp record, în timpul pandemiei, serviciul de food delivery prin parteneriat cu aplicațiile de delivery. De asemenea, și-a dezvoltat și serviciile deja existente de take away și de pick-up.