Burger King extinde gama de produse din pui cu King Wings, acum în România

0
456

Burger King îşi extinde gama de produse de această dată aducând în România King Wings. E vorba despre produse de pui, mai precis aripioare de pui gatite în stil american. Vestea vine la câteva luni după ce BK a adus în ţara noastră produsele Plant-Based, pentru cei care prefera produsele fără carne, dar îşi doresc să simtă gustul şi consistenţă cărnii.

Burger King vinde în ţara noastră aripioarele de pui King Wings şi promite diversificarea gamei de produse de pui în perioada următoare. În ultimele 3 luni lanţul american de restaurante a vândut peste 220.000 de produse de pui, respectiv peste 22.000 de kilograme de carne de pui. În acest moment în meniul său se află produse ce conţin pui precum Chicken TenderCrisp, Chicken Wrap, Chicken Royale, Crispy Chicken, Chicken Nuggets.

Cel mai bine vândut produs de pui din meniu a fost în ultimele lui Crispy Chicken Burger. Cat despre nou venit, King Wings se pot găsi în toate cele 9 restaurante Burger King din România, dar şi în aplicaţiile de delivery partenere: Glovo, Tazz, FoodPanda şi Takeaway.com. King Wings sunt marinate într-un sos special, sunt uşor picante şi nu au crustă de faină. Este un pui potrivit pentru a fi consumat cu toate sosurile din oferta Burger King. Preferatul meu e de departe Honey Mustard, care e atât de bun că se împacă şi cu cartofii de la BK

„Ne place să oferim produse de calitate, cu același gust unic cu care i-am obișnuit pe toți cei care ne aleg – fie că ne trec pragul, fie că plasează comenzi prin intermediul aplicațiilor partenere. Cu câteva luni în urmă am lansat produsele Plant-Based, pentru fanii Burger King care preferă produsele fără carne, dar care încă își doresc să simtă gustul și consistența cărnii. De această dată venim în întâmpinarea preferințelor de consum ale iubitorilor de carne de pui – am decis să aducem în România aripioarele de pui King Wings. Îi învităm pe toți cei care sunt în căutarea gustului autentic de pui să savureze King Wings și să se lase cuceriți de gustul aripioarelor de pui gătite în stil american.”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Costuri: