Chifteluțele din plante sunt noua invenție a companiei Impossible Foods, deja pe rafturile magazinelor

0
464
Impossible Foods

În ultimele luni am fost asaltați de produse pe bază de plante care imită preparatele din carne. Pot aminti creveți, ouă, preparate din „carne de porc” sau chiar și nuggets realizate din plante. Acum apar la orizont și chifteluțele din plante, invenția companiei americane Impossible Foods.

Aceste chifteluțe nu au carne în componență, fiind bazate pe plante. Deja se pregătesc pentru sosirea pe rafturile magazinelor Walmart și vorbim aici despre un preparat foarte popular. Chiftelele vor fi afișate în vitrina frigorifică alături de Impossibile Burger și alte produse.

Impossible Foods

Cel puțin din imagini, aceste Impossible Meatballs seamănă la perfecție cu chiftelele reale din carne. Ba mai mult de atât, acestea pot fi gătite la cuptor sau la microunde. Aflăm că acestea reprezintă o combinație de produse deja existente. Au în componență mix de Impossible Burger și Impossible Sausage și o serie de condimente.

Rezultatul vine sub forma a 12 grame de proteine per porție, 3.5 grame de grăsime saturată și cu 30% mai puțin sodiu decât chiftelele reale. Impossible Foods au în ofertă și nuggets „de pui” care promit același gust ca cele autentice, asta chiar și fără a folosi sos pentru îmbogățirea gustului.