Burger King România aduce noutăţi pe bază de pui în meniul său la început de an 2022

0
1794

După aventura sa în tărâmul burgerilor cu Chimichuri şi Whisky, Burger King România aduce noutăţi pe bază de pui în meniul său la început de an 2022. În centrul atenţiei se află produsele pe bază de pui, urmând obiectivul BK de a îşi dezvolta platforma de produse de pui în ţara noastră, până la final de an 2022.

În prima lună a lui 2022 doi noi burgeri pe bază de pui au fost introduşi în meniul Burger King. E vorba despre Chicken Jr., un burger de doar 4.90 lei, accesibil oricui are poftă de o bucată de pui de calitate. Al doilea burger este unul premium, un Bacon Cheddar Chicken, varianta cu carne de pui a apreciatului Cheddar Bacon Burger care avea carne de vită.

Apar şi două noi sosuri cu influenţe internaţionale, Curry şi Salsa, care se alătură sosurilor Sweet Chili, BBQ şi Usturoi şi Muştar. Ele sunt ideale pentru King Wings, aripioare de pui uşor picante sau King Nuggets.

“În centrul planurilor noastre, în 2022, se află tot fanii Burger King. Analizăm constant tendințele de consum ale românilor și acționăm pentru a veni în întâmpinarea preferințelor acestora. Dovadă în acest sens fac lansările de produse pe bază de pui, produse preferate de clienții români, pe care le-am început încă din 2021, iar seria acestora o vom continua și în 2022. Până la finalul anului, fanii Burger King din România vor găsi constant noi produse pe bază de pui în meniurile restaurantelor noastre, potrivite pentru toate gusturile. Îi invităm pe toți să le încerce.“ , a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King România.

Şi nu avem doar noutăţi la felul principal de mâncare! Apar şi la desert şi anume Burger King Donuts, disponibil în două sortimente, Ruby Donut şi Choco Donut. Prima are gust de căpşune şi a doua e clasica gogoaşă cu ciocolată cu care ne începem ziua alături de cafea. Noile produse sunt disponibile în cele 8 restaurante Burger King din Bucureşti (3 tip în line şi 5 în centre comerciale), dar şi în restaurantul din Braşov. Le găsiţi şi în aplicaţiile de food delivery.